Maler i Vinderup, Holstebro og Skive

Står du overfor et større malerprojekt i dit hjem eller i din virksomhed? Vi er din foretrukne maler i Vinderup, Holstebro og Skive. Herrup Maler er medlem af Danske Malermestre. Det sikrer dig, at alle opgaver udføres under Danske Malermestres garanti. Vi løser både små og store opgaver for private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det endelige resultat. Det er derfor, at vi tilbyder grundig sparring og rådgivning gennem hele forløbet.

Professionel maler inden for alle områder

Vi har som malermester altid fokus på at løse en opgave med det bedst mulige resultat. Vi sætter pris på, at have glade kunder efter hver eneste opgave. Er din opgave ikke nævnt i vores oversigt? Du er meget velkommen til at kontakte os, da det ikke er alle vores arbejdsområder, der er nævnt. Vi finder altid en løsning.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave i dag

Vil du høre mere om hvad vores maler kan gøre for dig, eller ønsker du en snak om en konkret opgave? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores maler dækker Vinderup, Holstebro, Skive og omegn. Du har mulighed for at kontakte os ved at ringe på telefon 51 23 19 55 eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi er ser frem til at høre fra dig og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Send en forespørgsel


l.nielsen@herrup.dk 51 23 19 55