Maling af lejlighed Holstebro, Skive og Vinderup

Herrup Maler er din professionelle samarbejdspartner inden for maling af lejlighed i området omkring Holstebro og Struer. Vi tilbyder vores ekspertise i forbindelse med klargøring af flyttelejligheder, hvis du ikke selv ønsker at stå for istandsættelsen inden fraflytning.

FORDELE VED PROFESSIONEL MALING AF LEJLIGHED

Der er mange fordele ved at få en professionel til at stå for maling af lejlighed. Maleropgaven er ofte besværlig og tidskrævende, og du kan aldrig være sikker på, at resultatet lever op til de satte standarder, når du selv svinger penslen.
​Med Herrup Maler på opgaven er du garanteret en kvalitetsbevidst og grundig maling af din lejlighed, hvor alle overflader bliver dækket 100 procent. Alt bliver sat i stand og efterlades uden såkaldte ’helligdage’. Ved at lade os stå for arbejdet, får du malet lejligheden hurtigere, og du får mere tid til alle de andre ting, der kræver din tid i forbindelse med fraflytningen. Vi leverer et resultat, som både fraflytter såvel som indflytter bliver tilfredse med.

Hvis du har brug for hjælp til tapetsering, så er det også noget, som Herrup maler kan hjælpe dig med. Læs mere om tapetsering her.

Vi udfører også maling af lejlighed i forbindelse med:

  • Renovering af lejlighed
  • Nybyggeri
  • Hvis du som beboer ønsker nye farver på væggene

Hvis den tidligere beboer af din ejerlejlighed anvendte en farve, der ikke falder i din smag, kan det være en stor mundfuld at male hele lejligheden, hvorfor vi tilbyder at stå for besværet, så du får et professionel resultat. Vi maler både enkelte rum såvel som hele lejligheder.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du en
snak om en konkret opgave? Så tøv ikke med at
kontakte os.​​

Send en forespørgsel


l.nielsen@herrup.dk 51 23 19 55