Spartling

Hos Herrup Maler tilbyder vi spartling inden maling for et bedre slutresultat. Vi spartler især for kunder – private som erhverv i områderne omkring Holstebro og Struer. Som professionel maler kan du være sikker på, at vi altid afslutter en opgave med en flot finish.

Spartling er en metode, der bruges til at gøre ujævne vægge samt flader glatte og jævne, hvilket gør det lettere at arbejde på efterfølgende. Vi tilbyder ligeledes:

  • Fuldspartling af vægge
  • Opsætning af filt, glas- eller miljøvæv
  • Spartling af gipsvægge og gipslofter inden maling
  • Spartling af Fermacell plader til opsætning

Vi klarer selvfølgelig og maling af lejlighed, hvis det ønskes.

​MALER MED SANS FOR KVALITET

Med 30 års erfaring i branchen løser vi hos Herrup Maler alle opgaver med kvalitet for øje ned til mindste detalje. Vi benytter udelukkende professionelle kvalitetsprodukter for et bedre og mere holdbart resultat. Desuden er vi medlem af Danske Malermestre. Alt sammen er din garanti for et godt stykke arbejde – uanset om det gælder spartling eller andre opgaver inden for malerfaget.

Ring allerede i dag og få et godt tilbud på spartling​

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din spartlingsopgave. Kontakt os på tlf. 51 23 19 55 for at lave en aftale eller for at høre nærmere, hvad Herrup Maler kan gøre for dig.

Send en forespørgsel


l.nielsen@herrup.dk 51 23 19 55